Team Trendbureau

Trendbureau Overijssel verkent ontwikkelingen voor de lange termijn die bovenlokale relevantie hebben, die domeinen overstijgen en doet dat vanuit een inhoudelijk onafhankelijke positie. Daarbij maken we gebruik van een uitgebreid netwerk van (inter)nationale kennisinstellingen, overheden, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Voor iedere verkenning stellen we een toegewijd team samen dat goed thuis is in alle onderwerpen die voor de verkenning relevant zijn. 

We kijken steeds wie waaraan kan bijdragen en spannen ons in zoveel mogelijk verschillende invalshoeken te belichten. Zo werken we in feite samen met ons ‘publiek’; de producten van Trendbureau Overijssel zijn vóór, maar ook mét onze doelgroepen gemaakt. Wij geloven dat dit helpt om de producten ook daadwerkelijk te laten ‘landen’. Zo werken we aan het versterken van de toekomstgeletterdheid in de provincie Overijssel. 

Trendbureau Overijssel bestaat uit Annemarth Idenburg, Karen van Rhijn, Noor Spijkerman, Loes Dijkhuis-Alferink en Ingrid Geerdink-Westera.

Annemarth Idenburg

Directeur

Noor Spijkerman

Communicatieadviseur

Karen van Rhijn

Programmamanager

Ingrid Geerdink-Westera

Secretaresse

Loes Dijkhuis-Alferink

Communicatieadviseur

Delen via: